Hoe kan ik mijn iPhone tot de 4.0 software updaten? Ik heb deze software nodig om Wordfeud en andere apps te downloaden!

Als ik Wordfeud probeer te downloaden, staat er: 'Dit programma vereist de iPhone 4.0 software update.' Waar kan ik deze update vinden en hoe kan ik deze downloaden?

Weet jij het antwoord?

/2500

via de app store van apple ?

Als je je iPhone synchroniseert (agenda, apps groter dan 20mb) of muziek download vanuit iTunes, dan moet hij elke keer als er een nieuwe update is vragen of je deze wil installeren. Als hij dit niet doet is er iets niet goed ... Effies je instellingen controleren of bij de winkel langs.

easy itunes

Je koppelt je iphone aan de computer, ga er vanuit dat je itunes meteen hebt geinstaleerd.. Dan vraagt hij, zodra hij verbinding vraagt , meteen of je de nieuw update wil downloaden.. Inmiddels is hij al bij iOS5.0

Elke keer als je je iphone/ipod of iPad aan iTunes legt, synchroniseert hij de ipod ect.. en dan staat er automatisch er is een nieuwe versie voor je ipod ect.. en anders als je je iphone aan itunes legt moet je op info klikken en bijwerken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100