Ik ben van plan een HTC Sensation te gaan kopen. Heeft er iemand problemen mee gehad en weet er iemand sites om een simlock vrij toestel te kopen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Htc is een zeer degelijk merk, goede keuze dus. Als je prijzen wilt vergelijkennkijk even op www.kelko.nl ( of het was met 2 o's)

Ik heb zeer slechte ervaringen gehad met een HTC HD2. HTC behoort niet tot de A-merken. Als je de volle mep betaalt kan je zo'n beetje overal een simlockvrij toestel kopen. Het simlock zit er alleen op als jij het toestel met korting van de provider hebt gekocht, die wil dan wel de zekerheid dat je via hem belt zodat hij wat van die korting terugverdient.

Ik heb een HTC Desire gehad en heb er geen problemen mee gehad, werkte uitstekend. Bij de bronnen vind je een paar links waar je een simlockvrij toestel kan kopen en van kelkoo voor vergelijken, markplaats kan je ook prima een mobiel kopen doe ik ook altijd scheelt altijd veel geld ;)! Je kan ook altijd bij zo'n turk langsgaan die maakt hem bij mij in de buurt vrij voor 10,- simlock vrij meestal is het ook 10-15 euro om hem simlock vrij te maken

Bronnen:
www.beslist.nl
www.bol.com
www.kelkoo.nl
www.typhone.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100