bij veel boeren gehugten is het berijk heel slecht met alle mobile provijder waar waaar kunnen we het melden dat ze der iets aan gaan doen ?

Het berijk is heel slecht met de mobile telefoon

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij niemand. Je kan het wel melden bij de provider maar dan gebeurd er niks mee tenzij ze toevallig plannen hebben om het netwerk uit te breiden.

Je kunt het alleen bij je eigen provider melden, maar als je een goedkope provider hebt weet je nu waarom hij goedkoper is. Je enige optie is een provider met een hogere dekkingsgraad. Toegevoegd na 7 minuten: Op onderstaande links staat meer informatie over de dekkingsgraad. Door bij het antenneregister je postcode in te vullen krijg je de plaatselijke gegevens.

Als je een smartphone met internet hebt, kun je vaak een programmaatje downloaden die het contact met je provider berekent. Deze programma's geven die informatie door aan providers. Des te vaker het voorkomt dat er een slecht bereik in een bepaald gebied is, des te eerder zal de provider het bereik in die regio/dat gebied gaan verbeteren. Ik gebruik zelf een iPhone en heb daarbij het programma NetwerkRadar. Tip is dan natuurlijk om vaak zo'n scan uit te voeren, zodat je provider vaak meldingen krijgt dat het bereik slecht is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100