kan ik in een t-mobile simlock prepaid mobiel ook een t-mobile abonnement doen?

Toegevoegd na 1 minuut:
ik heb in de winkel een blackberry gekocht met t-mobile prepaid simlock er op, maar zou er graag een sim-only abonnement van t-mobile in doen, kan dat

Weet jij het antwoord?

/2500

Meestal niet maar dat verschilt per pakket

Ik heb even zitten googlen en wat ik zie is dat T-Mobile de enige provider is dit een provider lock heeft, geen dubbele lock. Je kunt dus met je abo-SIM gewoon in je pre-paid tel. Succes.

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/mobiel-abon...
http://www.telecomvergelijker.nl/thread/29...

Ja dat kan. De simlock is gerelateerd aan T-mobile en als je een vast abonnement neemt van T-mobile kan dat in gesimlockte modellen van de provider. Na een jaar kan je sowieso vragen de simlock gratis te verwijderen.

Dat is niet vanzelfsprekend zo, gezien er een simlock op zit omdat een toestel gesubsidieerd is, en de provider die kosten wil terugverdienen met de hoge tarieven van prepaid. Bij T-Mobile is het echter wel mogelijk een abonnement simkaart in een prepaid pakket te gebruiken. Het enige wat je dan wel hebt is dat je niet kunt pingen want daar heb je Blackberry internet voor nodig, die op de prepaid al standaard zit. Dus je zou op je simkaartje van het abonnement dan wel Blackberry internet moeten laten aanzetten. Ik weet niet zeker of T-mobile ook Blackberry internet kan aanzetten op een sim only kaartje, dat zou je dan beter even eerst kunnen navragen bij de klanten service van T-mobile.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100