Ik heb nu een BlackBerry, en ga over naar een iPhone 4, maar daar moet een micro sim in. Kunnen jullie mij even helpen ?

Mijn broer heeft ook een iPhone 4 en ik wil er ook een, maar ik moet dan een micro sim aanvragen bij Vodafone, hoe en waar en wat gaat dat kosten ? En hoe kan ik dat doen ? Bij Vodafone, online ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan je simkaart zelf knippen! Als je bij google intikt: microsim zelf maken. Dan kan je iets afprinten dat je op die maat kan knippen Succes! Let wel op: als je hem knipt kan je hem niet meer in andere telefoontoestellen steken. En probeer niet in de gouden chip te knippen!!

Veel telefoonzaken kunnen jouw kaart met een speciaal apparaat op maat knippen voor de iPhone. Je krijgt er dan ook een 'malletje' bij zodat je 'm ook nog kan gebruiken op normaal formaat...

Onderstaand de informatie van de Vodafone website... Kan ik een nieuwe simkaart ontvangen? Ja, je kunt een nieuwe simkaart met hetzelfde mobiele nummer krijgen. Ben je abonnee? Ga naar een Vodafone winkel bij jou in de buurt en neem een legitimatiebewijs mee. Je kunt ook contact opnemen met onze Klantenservice om een nieuwe simkaart te bestellen. Heb je Prepaid? Als je naam- en adresgegevens bij ons bekend zijn, krijg je eenmalig gratis een nieuwe simkaart. Als je niet geregistreerd bent, kost een vervangende simkaart € 11,50. Het tegoed bij je mobiele nummer blijf je gewoon houden. Haal de simkaart op bij een Vodafone winkel bij jou in de buurt.

Bronnen:
http://help.vodafone.nl/cgi-bin/consumer_h...

Je kan gewoon bij de dichtsbijzijnde vodafone winkel een micro sim halen, als je een abonnement hebt is dat gratis, ik heb de mijne ook zo meegekregen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100