ik heb mijn telefoon in het water laten vallen en laten drogen 2 keer geprobeerd hem aan te zetten kan hij het nog doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Kan wel is voorkomen ja.

Het schijnt goed te werken als je je telefoon in een afgesloten bak vol droge rijst doet, dit haalt al het vocht uit je telefoon. Succes

Het zou kunnen dat hij het nog doet als je hem gord droogt en dan even een dag rust gunt. Het ligt eraan hoe kort hij in het water heeft gelegen en hoe snel je hem goed hebt gedroogd. Succes!

Ik heb mijn telefoon een keer in de wc laten vallen, maar helaas was deze overleden en moest ik toen een nieuwe kopen. Hopelijk heb jij meer geluk...

Mijn vader werkt in de haven. Zijn mobiel is al meerdere keren in het water gevallen en gelukkig weer opgevist. Die mobiel was wel een wat ouder model en deed het na laten drogen in de zon gewoon weer. Het kan dus wel. Ligt er vooral aan hoe gevoelig jou telefoon is en hoeveel water er is binnengedrongen.

Haal het klepje aan de achterkant van jou mobiel eraf Zet jou telefoon bijna rechtop dan lekt het water naar beneden . En hou er nu een geruime tijd met een haarfohn erop .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100