Welke mobielen hebben geen wifi?

Ik zoek een mobiel die geen wifi heeft, zodat je overal op internet kunt. Ik hoef maar weinig smsjes, zo weinig mogelijk, maar wel minimaal 20 smsjes en 20 belminuten.

M'n limiet per maand is 17 euro. Ook niet dat je de eerste maanden 11 euro moet betalen en daarna 20 euro. Het lieftst qwerty toetsenbord.

Blackberry is te duur.

Hebben jullie ook nog een site of een tip waar mobiel(en) zo goedkoop zijn ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Waarom zou je geen WIFI willen? Dit is veel sneller dan 3G (in je thuisnetwerk). En je hebt ook mobieltjes met 3G en WIFI hoor ;). Volgensmij moet je je nog even verdiepen en wat WIFI en 3G precies inhouden. Verder kan je ook een (goedkoop) prepaid toestel nemen met Internet-blox: €4,95 per maand. En voor goedkope mobieltjes moet je eens op kijkshop.nl kijken.

Een Samsung D600; een wifi, zal spotgoedkoop zijn met een model van minimaal 5 jaar oud, dus een goedkoop abonnement (of misschien wel prepaid) en zit internet op, wel geen 3G, maar ach; internetten doet ie.. Denk dat je combinatie anno 2011 niet meer mogelijk is ;) Op vrijwel alle nieuwe telefoons zit wifi, tenzij je zo'n toestel neemt waar WAP-internet nog op zit, daar vind je gegarandeerd geen wifi op.

LGKP500 cookie

Een Samsung Corby, heeft een toetsenbord en geen wifi.

Je zoekt verkeerd, wat jij wil is een mobiel met mobiel internet abonnement zodat je op het 3G netwerk kan. Op die telefoons zit bijna ook altijd Wifi het is niet: of het een of het ander, maar het zit er gewoon alle 2 op. Sowieso is het raar om te zoeken naar een apparaat zonder een bepaalde functie als je een andere functie wil. Nu komt dus bijna elke smartphone in het bereik van je zoektocht.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100