Wat is een goede vervanger van iPhone 4

Wil een iPhone 4 maar vind hem te duur

Weet jij het antwoord?

/2500

Htc. Maakt niet zoveel uit welke, ik vind ze het meest lijken op iphone's

Samsung galaxy S

De blackberry torch; qwerty toetsebord en touchscreen en super snel internet 500 euro los

De Samsung Galaxy Ace. :)

Samsung galaxy S2

Galaxy s 2

iPhone 3GS.

Een goed alternatief voor een iphone 4 is naar mijn mening een htc, een desire HD ofzo. In ieder geval wel met android!

De iPhone 4 is qua hardware gelijk aan de Galaxy S, de galaxy S 2 is net uitgekomen en gaat er ver over heen met de prestaties van de telefoon. Dat zal dan momenteel ook de beste vervanger zijn. Al is deze net zo prijzig als de iPhone 4. Dus zal qua prijs/kwaliteit verhouding, de Galaxy S de beste vervanger zijn (heb hem zelf ook) Of de HTC Desire HD.

Nothing beats an iphone

John's Phone.

Op dit moment komt de Samsung Galaxy S2 als snelste telefoon uit de benchmarks. Daarnaast is deze voorzien van één de beste schermen en bezig een dual core. Kwa prestaties is er nog geen telefoon die hieraan tips. Tevens is samsung voor deze type telefoons aangeklaagt door apple, omdat het te veel lijkt op de Iphone kwa interface (volgens apple) en als dit dus waar is heb je nogsteeds je apple product ;) Maar deze telefoon is net nieuw en hierdoor waarschijnlijk niet veel goedkoper dan Iphone 4. Je kunt dan kiezen voor de voorloper en dat is de Galaxy s2. Maar ik zou je aanraden gewoon eens de winkel in te lopen en te vragen of je met wat toestellen mag spelen.

De Galaxy S2 die hier meerdere malen wordt besproken lijkt toch niet echt op een iPhone: het scherm is echt veel groter. Ik zou gaan voor de originele Galaxy S maar het beste lijkt mij de Htc Incredible S. 4 inch scherm, geen high-end specs maar komt wel overeen met de iPhone.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100