Hoe groot is de kans dat als je gsm in je broekzak zit en op toetsenblokkering staat,per ongeluk gaat bellen?

Toegevoegd na 54 minuten:
gsm in kwestie Samsung Dual Sim

Weet jij het antwoord?

/2500

Als ie op toetsenblokkering staat dan 0%

Het kan wel, de kans is alleen wel heel klein, bij mijn vorige telefoon hoefde je alleen maar op een knopje te drukken en dan was hij ontgrendelt.

Het is mij al vaak zat dat de toetsenbordblokkering er in de broekzak vanaf sprong. COmbinatie van twee toetsen moet dan ingedrukt worden. Vraagt vervolgens ook twee toetsindrukken, om iemand te gaan bellen uit de lijst met vorige gesprekken. De kans dat dat gebeurt is best aanwezig.

Ligt aan de manier waarop de toetsenblokkering werkt. Er zijn blokkering die vrijwel onmogelijk per ongeluk in te schakelen zijn. Anderen daarentegen zijn wat makkelijker van de blokkering af te halen, bijvoorbeeld door wrijving in je broekzak, maar de kans daarop is ook vrij klein.

Dat ligt aan het type toestel, telefoons met Touchscreen zullen een veel kleinere kans hebben, dan toestellen met tastbare knoppen.

die kans ligt helemaal aan het toestel, ik loop nu met een nokia en heb het nog nooit gehad, maar met mijn oude sony ericcsson (weet ik veel of er dubbel s of c moet staan) wel is een paar keer gehad. maar de kans is zeer klein

En 0% bij iPhone want die werkt op lichaamswarmte oid niet met papier of stof. Probeer maar eens te ontgrendelen met handschoenen aan.

Als deze vraag uit voorzorg bedoeld is zou ik zeggen; maak je geen zorgen. Die kans is echt heel erg klein. Niet onmogelijk, maar heel erg klein. Als iemand je dit heeft wijsgemaakt omdat hij/zij iemand gebeld heeft waarvan jij liever niet hebt dat ze contact hebben, zou ik zeggen; hij/zij liegt. De kans dat een geblokkeerde telefoon belt is al heel klein, laat staan ook nog het nummer uitkiest waar de partner gek van wordt.

de kans is altijd aanwezig dat ie opeens belt ook al denk je van niet. (als de juiste toetsen worden aangeraakd door bv sleutelbos )

De kans is best groot als je de GSM in je broekzak stopt voordat hij op de toetsenblokkeringsstand is gesprongen. Ik heb dat met mijn Samsung als een paar keer meegemaakt. Hiervoor had ik een HTC HD2 (rotding) die een zodanige toetsen ontblokkering had dat bij het bewegen in de broekzak hij al open ging.

Als je hem op toetsenblokkering zet, is die kans heel klein. Verder zou ik, buiten de mobiel, niets anders in diezelfde zak stoppen. Daarmee sluit je ook het risico van beschadigingen en krassen op je mobiel uit.

Het verschilt inderdaad per telefoon, met mijn vorige telefoons had ik er nooit last van, met mijn huidige(touchscreen) gebeurt het weleens. De kans is echter niet heel groot. Wat je kunt doen als je er echt zorgen over maakt is het gebruiken van een zakje/hoesje om je mobiel, hierdoor neemt de kans nog wat af. Ook is het misschien handig om als eerste contact AAAAA in te voeren met telefoonnummer 00000 als hij dan iemand gaat bellen is dit vaak de bovenste van de lijst, en dus niemand. Maar zoals hierboven al vaker beschreven, de kans is vrij klein.

Behalve de toetsblokkering kan je er ook nog een code opzetten die je eerst moet intoetsen voordat je de blokkering er af kan halen. Dat heb ik op mijn toestel gedaan. Dan is het echt 100% onmogelijk dat ie per ongeluk gaat bellen. Toegevoegd na 4 minuten: P.s. Je kunt als je dan gebeld wordt 'm wel gewoon opnemen, maar om zelf te kunnen bellen moet je dan eerst de code intoetsen.

bij mij is het al heel vaak gebeurd dat mijn mobiel mensen ging bellen doordat hij van toetsenblokkering afging.. met mijn samsung star.

Het kan inderdaad gebeuren, het is dan ook handig om vooral geen groepen met mensen te maken, voor je het weet stuur je dan een bericht aan een hele groep, dat heb ik al een paar keer gehad met mijn telefoon, Nu heb ik een samsung star en die gaat ook regelmatig van de toetsenblokkering, maar dan gaat hij op internet, en dat kost ook veel geld,

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100