kun je een onbekend telefoonnummer achterhalen?

sorry moderatieteam ik weet dat deze vraag al gesteld is maar dit is een ander deel ervan hoop dat jullie hiervoor begrip hebben.alvast bedankt.
het is raar altijd het `s avonds belt iemand met een onbekend nummer mij ik zeg dan hallo maar wat ik ook zeg aan de andere kant blijft het stil en het maakt ook niet uit hoelang ik aan de lijn blijf diegene hangt niet op is dit misschien zoiets dat ze willen kijken of ik thuis ben en dan inbreken of zoiets als ik trouwens ook in mij telefoon bij ontvangen oproepen kijk staat er niks terwijl als normaal iemand mij belt met een onbekend nummer staat er wel iets

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

staat je telefoon op toetsenbord lock? ik heb wel eens gelezen dat er soms een functie op een telefoon zit dat je zelf de telefoon over kan laten gaan, en als je per ongeluk dus op iets drukt dat je dat dus doet. dit was voor die persoon de oplossing (vandaar ook dat je het dan niet terugziet in je logboek.)

nee, Maar als je continue wordt lastiggevallen kun je wel het nummer wat jou belt laten blokkeren zodat ze je niet meer kunnen bellen.

JA dat kan. Alleen ik weet dat het bij KPN kan. Je moet minstens 10 keer opschrijven wanneer en hoelaat je gebeld wordt . Mijn dochter heeft dat ook gehad, toen belde ik KPN op en die zei dat we elke keer als ze gebeld wordt op moest schrijven hoelaat en op welke dagen ze gebeld wordt. En dat dan moest opgeven aan KPN via een site van hun. EN dan kunnen hun achter halen wie het is en krijgen ze een waarschuwing. En als ze doorgaan worden ze geblokkeerd. Ik begreep alleen niet of ze helemaal geblokkeerd worden of alleen naar ons nr geblokkeerd wordt.

Bronnen:
http://www.flitsservice.nl/phpBB/techniek/...

Sommigen gebruiken nummeronderdrukking en dan is het telefoonnummer niet te achterhalen. Toegevoegd na 1 minuut: Dat gebeurt ook als je via een programma als skype belt.

Als het op een mobiele telefoon is en het is elke avond op dezelfde tijd: Je hebt waarschijnlijk een nep-oproep ingesteld staan op je telefoon. Dit kun je oplossen door de nep-oproep uit te schakelen. Mijn dochter had dit ook en vond het erg eng, totdat bleek dat ze het zelf per ongeluk had ingesteld. Op haar telefoon kon je het bij 'opties' ook weer uitschakelen.

Als het om je mobieltje gaat is het misschien aan te raden om een nieuwe simkaart te nemen met een nieuw nummer. Je kan ook (uit)proberen bij de instellingen van je mobieltje terug te gaan naar de fabrieksinstellingen.

Heb ik ook wel eens gehad. En af en toe kon ik op de achtergrond geluiden horen en vandaar uit kon ik opmaken dat het een callcenter was . Zullen dan wel per ongeluk jou nummer hebben ingetoetst Toegevoegd na 3 minuten: Maar het is heel moeilijk om het nummer te achterhalen . Heb geduld het houd vanzelf op .

ik werd ook regelmatig gebeld Ik bel via XS 4 all .Nummer was niet terug te vinden bij selfcare inkomende gesprekken .Na ruggespraak met helpdesk xs4all mijn fritzbox modem gereset De oorzaak zou liggen dat mijn modem het eigen nummer kiest

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100