Geen internet op mijn Samsung Galaxy S. Van alles al geprobeerd. Wat doe ik verkeerd??

Vele malen mijn instellingen handmatig ingesteld. Ook via service van telfort , maar ik krijg geen internet. Is vanaf mijn omzetting van nummerbehoud. Nu al 6 weken bezig om internet op mijn mobiel te krijgen. Moet er wel voor betalen.
wel 10 keer met telfort gebeld.
Wie kan me helpen???

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heb je het al met een andere Simkaart geprobeerd? Bijvoorbeeld van iemand die internet wel werkend heeft op zijn telefoon? Als je geen simlock op je telefoon hebt kan je iedere provider proberen, anders alleen telfort simkaarten. Ik heb t-mobile maar nog steeds een Orange kaart (werd overgenomen door t-mobile) En nu klaagt mijn telefoon (HTC) steeds dat ik aan het roamen ben. Misschien dat dat feit (je noemt immers omzetting van nummerbehoud) je internet toegang blokkeert.

Je kunt het beste even bij een Telfortwinkel naar binnen lopen. Ze kunnen daar de instellingen er voor je inzetten. Als blijkt dat je toestel kapot is, kunnen zo ook gelijk de garantie voor je regelen. Heb je al Android 2.2 op je toestel? Ook dat kunnen ze daar (gratis) voor je regelen. http://www.telfort.nl/over/organisatie/winkels/

Ik heb een GS met telfort internet. Mijn instellingen: Naam: Telfort Internet APN: Internet Proxy: Niet ingesteld Poort: Niet ingesteld Gebruikersnaam: Niet ingesteld Wachtwoord: Niet ingesteld Server: Niet ingesteld MMSC: http://mms MMS-proxy: 193.113.200.195 MMS-poort: 8080 MCC: 204 MNC: 12 Verificatietype: PAP APN-type: internet+mms Je komt in bovenstaand menu door op de knop linksonder op je gs te drukken en dan naar 'instellingen' te gaan. Daar aangekomen moet je de bovenste optie 'Draadloos en netwerken' hebben. Dan scroll je naar onderen en tik je op 'mobiele netwerken'. Dan op 'namen toegangspunten' en vervolgens op telfort. Als die er niet staat tik je weer op de knop linksonder en druk je op 'nieuwe APN'. Vervolgens stel je bovenstaande gegevens in. Dan zou het moeten werken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100