Beltegoed opmaken aan goede doelen, hoe, wat waar?

ik stap over op een andere prepaid provider. Nu heb ik nog 17 euro beltegoed en dat moet voor 15 november op. Ik bel niet zoveel, in die paar dagen krijg ik dat niet op en zomaar gaan bellen vind ik ook niet echt de oplossing, meer geld weggooien.

Nu kreeg ik laatst een collectante aan de deur van het diabetes fonds. Ik had geen geld in huis, maar ze vertelde dat ik ook met de giro of met een sms een donatie kon doen. Ik heb 2 sms-jes gestuurd naar een bepaald nummer en zo 3 euro gegeven. Nu vraag ik mij af of er nog meer goede doelen zijn met een sms nummer waar ik mijn beltegoed aan kan doneren. Het moet wel betrouwbaar zijn, dus niet dat ze sms-jes blijven sturen en zo geld afschrijven (komen ze trouwens bedrogen uit als het beltegoed op is)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

http://www.wspa.nl/helpen/doneren/eenmaligegift.aspx Over WSPA: De visie van WSPA is een wereld waarin dierenwelzijn ertoe doet en wreedheid stopt http://www.kwfkankerbestrijding.nl/Pages/Home.aspx Kwf kankerbestrijding. P.s wat een goed idee om je laatste beltegoed hieraan te spenderen! +

Leuk idee om je beltegoed te doneren! Ik heb even gezocht voor je en vond deze site: http://hetgoededoelsms.nl/vgv.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100