Wat veroorzaakt het vol zijn van mijn iPhone 4?

Deze melding krijg ik heel vaak. Ik heb echter niet heel veel apps, maar een stuk of 20 foto's en geen video's, en ik verwijder mijn geschiedenis op Whatsapp, internet en mijn muziek app om de dag. Hoe kan mijn mobiel dan vol zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het kan zijn dat jouw iPhone 4 niet meer de iOS-updates verricht die nu op de meeste telefoons wel kunnen worden gedownload. Nu is jouw mobiel een soort van ‘oud’ en het zal dus niet meer in staat zijn om nieuwe functies te hebben. Hierdoor raakt je mobiel vol, en anders zou ik proberen om zoveel mogelijk apps en foto’s te verwijderen, en anders een nieuwe(re) mobiel kopen.

Zeer waarschijnlijk heb je OTA updaten wanneer wifi beschikbaar aanstaan in de instellingen, hierdoor download je iPhone de updates "Over The Air" maar stopt als de beschikbare ruimte niet voldoende is, zo'n update is ~2,5GB groot dus deze zal nu een groot deel zo niet alles hebben opgemaakt. iPhone's met 16GB moet je updaten via iTunes en niet OTA, dan blijft het bestand op de computer i.p.v. op je telefoon. Check bij instellingen -> algemeen -> update of je zo'n rood bolletje ziet staan, en annuleer de update als dit het geval is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100