als je een iphone batterij vervangt worden dan alle gegevens gewist?

Ik heb een Iphone 4 s gekregen maar die is oorspronkelijk van mijn vriendin die verhuisd is en waar ik geen contact meer mee heb. Nu heb ik een probleem ik ben de toegangscode vergeten. Nu is mijn Iphone geblokkeerd. Ik moet nu via Itunes dingen regelen maar dat gaat niet. Want ik moet zoek mijn iphone uitschakelen maar ik weet de Apple ID niet van mijn vriendin. Dus vraag ik me nu af als ik dan het batterij van de Iphone vervang en een nieuwe aanschaf wist hij dan alle gegevens van de Iphone? Dus de wachtwoorden, Apps en etc.?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, als je een batterij vervangt dan wist die niet het geheugen etc. Alle wachtwoorden enz. Staan op de telefoon en niet op de batterij. Je kan gerust een batterij uit je vriendin haar iPhone halen.

Even Googelen levert genoeg hits op met uitleg. Zelfs YouTube-filmpjes. Het kan door de iPhone uit te schakelen en vervolgens weer aan te zetten door de USB-kabel in te pluggen terwijl je de 'Home'-knop ingedrukt houdt. Er verschijnt een USB-kabel in beeld met het iTunes-logo. Start iTunes op. iTunes zal aangeven dat de iPhone vergendeld is en dat je deze naar de fabrieksinstellingen kunt herstellen. Daarmee wordt de iPhone wel volledig gewist.

Om Zoek Mijn iPhone uit te schakelen MOET je vriendin inloggen op afstand op iCloud.com en de iPhone verwijderen pas DAARNA kan je via iTunes de iPhone herstellen naar de fabrieksinstellingen en de iPhone gebruiken. Of je kan contact opnemen met Apple als het echt niet lukt: http://www.apple.com/nl/support

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100