Hoe kan je whatsapp en/of telegram gebruiken op een ipod?

Ik heb een iPod touch 5g en ik zou graag whatsapp en/of telegram daarop willen gaan gebruiken, maar zonder nummer. Wie weet hoe dit kan? Maakt mij niet uit of het met jailbreak moet. Alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hallo, Telegram is simpelweg te downloaden via de AppStore (Compatibiliteit: Vereist iOS 6.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Deze app is geoptimaliseerd voor iPhone 5.) WhatsApp ligt iets ingewikkelder. Hiervoor is vaak Jailbreak nodig. In bijgevoegde bron is een aardig betrouwbare (Nederlandse) site die beweert WhatsApp op een iPad en/of iPod te kunnen krijgen zonder jailbreak. Dit doen ze door de iPhone Configuration Utility te downloaden. In de reacties zie je wisselende meningen. Bij velen is het gelukt, bij enkelen ook niet. Het is het proberen waard! Toegevoegd na 1 minuut: Oja, Telegram werkt op verschillende apparaten. WhatsApp daarin tegen werkt maar op één apparaat. Als je dus wilt wisselen moet je de aanmeldingsprocedure opnieuw doen. Hierbij is het dus verstandig om het maar op één apparaat te willen gebruiken.

Bronnen:
http://www.appletips.nl/whatsapp-installer...
https://itunes.apple.com/nl/app/telegram-h...

Jazeker, telegram weet ik niet maar whatsapp kun je het makkelijkst met jailbreak installeren maar zonder is ook niet onmogelijk. Met jailbreak moet je whatspad installeren uit cydia en whatsapp via ifunbox (pc) Zonder jailbreak kun je dit doen http://9to5mac.com/community/how-to-install-and-activate-whatsapp-on-ipod-touch-and-ipad-on-pc-without-jailbreak/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100