wat is een goed boek of site over twitteren?

Ik ben nu voor de derde keer gestart met twitteren. Ik snap nog steeds niet hoe het nu precies werkt. OK ik kan schrijven wat ik aan het doen ben,hoe volg ik bepaalde personen, hoe kan ik dat instellen. Elke instructie die ik lees begint met het aanmaken van een twitteraccount, maar de layout van een twitterpagina is anders op je PC, op je tablet en op je smartphone. Ik zou graag een plaatje zien met de layout en dan uitgelegd wat je ermee kunt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het boekje "De kleine Twitter voor Dummies" van auteur Marloes Morshuis (ook verkrijgbaar als E-book) leert je alles over Twitter en laat zien wat deze site voor je kan betekenen: van het volgen van vrienden en beroemdheden tot het strategisch inzetten van Twitter voor je bedrijf. Lees verder over programma’s waarmee je Twitter kunt beheren, handige apps voor je smartphone, de ongeschreven regels van Twitter en hoe je spam kunt voorkomen. Met de tips op http://www.jeanetbathoorn.nl/2009/05/twitter-handleiding-14-belangrijke-tips/ kom je ook al een eind.

Bronnen:
http://www.bol.com/nl/p/de-kleine-twitter-...
http://www.youtube.com/watch?v=TDy9TXSgy0c

Er zijn wat sites die je kunnen helpen bij twitter, bijna alle vragen worden wel beantwoord. Kijk bijvoorbeeld op: http://www.twitterinfo.nl/twitterhelp.htm Toegevoegd na 1 minuut: Daar staan ook filmpjes bij.

Bronnen:
http://www.twitterinfo.nl/twitterhelp.htm

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100