Wat moet je doen als Iphona 4s niet meer op?

Ik heb ongeveer 5 maanden Iphone 4s. Maar sinds een week laat die niet meer op. Heb al verschillende opladers geprobeerd en ook iPod laat niet meer op. Weet iemand wat ik kan doen? Want als ik die in een usb-apparaat steek doet het ook niets. Wel als de Iphone hellemaal plat is laad hij op tot de gsm weer opstart maar daarna doet hij niks meer. Iemand tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb precies hetzelfde gehad met m'n iPhone5, ben naar de Applestore gegaan, en bij de Geniusbar zeiden ze dat het een typisch mannenprobleem was... Het blijkt dat mannen i.t.t. vrouwen altijd hun telefoon in de broekzak hebben, bij mij was er zoveel stof verzameld dat de lader geen goed contact meer maakte met de iPhone, misschien moet je de connector eens van dichtbij inspecteren? Anders toch naar de Applestore voor een ander toestel, je hebt immers nog garantie...

Het kan aan meerdere mogelijkheden liggen. 1. Je USB-kabel is gedeeltelijk stuk. Er kan ook stof op zitten, dus probeer hem eert schoon te maken. 2. De ingang is gedeeltelijk stuk. Er kan ook hier vooral stof op zitten, dus probeer dat ook eerst schoon te maken. 3. Je hebt een softwarematigprobleem. Update het besturingssysteem naar de laatste versie, mocht dat niet helpen; dan moet je helaas overwegen om een heel systeemsherstel uit te voeren, dan ben je alles kwijt en de kans dat ie het dan wel doet is niet zo groot. Ik denk zelf dat het aan de ingang ligt, probeer hem ook schoon te maken met een wattenstaafje.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100