Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

hoe kan ik mijn type mobiel veranderen voor de app store op de pc?

Ik heb sinds kort een nieuwe Sim-lock vrije mobiel (Yarvik Ingenia Synchro). Ik heb de Simkaart en de micro sdkaart verplaatst maar mijn play store blijft het maar niet doen en ik kan alleen maar apps verzenden naar mijn oude mobieltje. Dit komt doordat in de google play store op de pc mijn oude type mobiel staat geselecteerd. Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik mijn nieuwe type mobiel kan selecteren?!?!?!?!?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
867

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Ga naar https://play.google.com/store log in met je google account, ga naar instellingen en selecteer welke toestellen weer gegeven moeten worden.

Toegevoegd na 4 minuten:
https://support.google.com/googleplay/answer/2407656?hl=nl

Toegevoegd na 7 minuten:
Ook eerst met je nieuwe mobiel eerst inloggen op google play (eerst uitloggen dan weer inloggen met je nieuwe) daarna op je pc veranderen.

Toegevoegd na 10 minuten:
Je bent niet uitgelogd op je oude telefoon van google play. Stop je sim even in je oude, log uit bij google play, stop de sim in de nieuwe en log in op google play. Daarna zou hij op de pc in de lijst moeten verschijnen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Klopt helemaal. +1

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding