Iphone 3g wil niet software updaten, deze optie staat niet bij instellingen. Volgens Itunes is de versie (4.2.1.?) de meest recente. Weet iemand hoe?

We hebben hem van familie gekregen. maar hij is teruggezet in fabrieksinstellingen...

Weet jij het antwoord?

/2500

Staat de optie echt niet bij instellingen, algemeen en dan software update? En is de iPhone ooit gejailbreakt? Je kunt hem nog een keer te resetten, (daarvoor eerst een backup maken) en opnieuw proberen... Meer weet ik ook niet.

De 3G kan geen softwareupdates meer doen.. Hoe het komt weet ik niet maar ik heb heb het zelf met m'n iPod! Apple maakt de toestellen zo dat ze op een geven moment de software niet meer kunnen draaien op de processor die erin zit..

Handmatig installeren door ios te downloaden en zelf te selecteren. Shift+herstel klikken. Echter klopt het ook dat je 3g na ios 4 je niet meer kan updaten.

Bekend probleem, ligt ook aan het (oude) toestel. Je kunt hem het beste aansluiten op de computer en iTunes opstarten. iTunes kan dingen makkelijk detecteren en je uitleggen wat er gaande is en de telefoon updaten. De oudere iOs versies kunnen niet draadloos updaten namelijk. Succes!

Bronnen:
www.apple.com/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100