Wat doe ik tegen waterschade bij een Xperia s?

Vorige week was mijn Xperia S onder de kraan gehouden,(ze dachten dat het de Xperia Z was) ,ik hoorde toen een rare geluid bij me speakers,ik heb hem toen meteen afgedroogd en in een bak met rijst gedaan,Na 3 dagen haalde ik hem dr uit,maar hij werkte nog steeds niet,Toen besloot ik om tot vrijdag te wachten(gisteren dus),Toen ik hem dr uithaalde,stopte ik hem in de oplader,hij laadde wel op,(rode licht brandde),maar 30 minuten ging dat rooie lichtje weer uit,De camera van voor en achter is wel gedroogd,alleen hij weigert om aan te gaan,Wat moet ik nu doen??

Weet jij het antwoord?

/2500

ik denk dat er niets meer te doen valt, maar misschien licht aan de accu als je toevallig nog een ander xperia toestel hebt liggen met de zelfde accu kan je kijken of het daar aan licht. maar die kans is heel klein

Stel diegene aansprakelijk voor het vernielen van je telefoon! Zijn/haar verzekering kan de schade dan vergoeden. Je kunt ook altijd je eigen inboedel verzekering raadplegen of waterschade aan je telefoon onder je dekking valt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100