Kan ik mijn iphone 4 zonder bescherming gebruiken?

Ik niet dat het zo wordt als je op de foto ziet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als u van uw iphone lang willen genieten kunt u beter wel een hoesje gebruiken. Iets als deze: http://www.goedkoop-iphone.nl/iphone-hoesje.html

Bronnen:
http://www.goedkoop-iphone.nl/iphone-hoesje.html

Voor een dure telefoon is het ALTIJD aan te raden om een hoesje of cover te kopen. Zeker als je weet dat het scherm van een IPhone gevoelig is voor vallen, stoten en botsen. Je kunt nog zo voorzichtig zijn, een telefoon zal toch altijd een keer vallen of gestoten worden. In dit geval: beter voorkomen dan genezen.

een ipod 4 zonder hoesje blijft het scherm helemaal krasvrij maar de achterkant komt vol met krasjes ook al laat je hem niet vallen.

Als je er voorzichtig mee bent, iPhone schermpjes breken heel snel. Er zullen niet snel krassen komen op het scherm, maar wel op de zilvere achterkant. Het is sowieso altijd slim om een hoesje eromheen te doen.

Voor een iPhone 4 pak je best een hoesje die een beetje over de randen komt, zo kan je vermijden dat het scherm kapotvalt als je iPhone valt. Op apple.be is dit hoesje van apple zelf verkrijgbaar, een iPhone bumper.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100