Waar haal ik een prepaid vodafone simkaart?

Ik word steeds gebeld door postcode loterij en allemaal van dat soort dingen, en dat wil ik niet meer, dus vraag me af waar ik een nieuwe prepaid sim kan halen van vodafone.

Weet jij het antwoord?

/2500

In de vodafone-winkel of online bestellen bij vodafone. JHe kunt je natuurlijk ook registreren bij het bel-me-nietregister.

Bronnen:
http://www.vodafone.nl/shop/prepaid-sim-on...
https://www.bel-me-niet.nl/

Zoals eerder gezegd kan dat in de Vodafoneshop en online. Ook bij andere mobiele telefoonwinkels kun je simkaart van Vodafone kopen. Het bel-me-niet-register is inderdaad een goede tip. Verder is het vaak zo dat er in voorwaarden van enquetes en winacties (waarbij je je gegevens moet invullen) staat dat je akkoord gaat met dat je gebeld mag worden voor andere (vaak) commerciële doeleinden. Veel mensen weten ook niet dat hun eigen telecomprovider hun nummer mag verkopen aan commerciele bedrijven voor het telefonisch benaderen van mensen. Je zou bij Vodafone kunnen navragen wat hun beleid hierin is. Ikzelf weet dat niet, maar het zou heel goed kunnen dat je met het veranderen van je nummer nog niet van de hinder af bent. Succes!

Prepaid simkaarten koop je bij Vodafone.nl of via diverse websites die simkaarten aanbieden. Even zoeken met google naar 'prepaid simkaart kopen' levert al een groot aantal hits op.

Bronnen:
http://www.prepaidsimkaart.nu/provider/vodafone/
www.vodafone.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100