Is er een verschil tussen de opladers van Apple met de iPhone en de iPod?

Mijn vader zegt steeds dat er een verschil tussen zit en dat ik met zijn oplader van de iPhone niet mijn iPod kan opladen

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, de opladers van de iPhone en iPod zijn gelijk, je kan je zelfs je iPod met een iPad oplader opladen. Je kan alleen niet een iPod 4 of iPhone 4/4S opladen met een oplader voor de iPod 5 of iPhone 5, andersom zou dit wel kunnen met een tussenblokje.

Nee hoor, dat is onzin. De oplader van de iPod en de iPhone hebben hetzelfde Apple-plugje en werken alle twee via USB of een USB-adapter. Ze geven dezelfde hoeveelheid stroom door. Als je het zeker wil weten, moet je even de kleine lettertjes op de oplader lezen. Op onderstaande website is het eerste product een oplader voor iPod en iPhone.

Bronnen:
https://www.appeloplader.nl/

Nee dat is onzin. Wat wel zo is is dat je 2 verschillende opladers hebt. - een oplader met een dik beginstuk. - een oplader met een dun beginstuk (Zie fotos) Met een dik beginstuk kun je een alles opladen behalve de nieuwe iphone 5 en ipod 5 Met een dun beginstuk kan je alle ipad's niet opladen. Dat heeft met de hoeveelheid ampere te maken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100