waar blijven mijn gelezen email berichten op mn Galaxy S2?

Als ik mijn email open en de berichten lees, zijn ze bij de tweede keer email openen verdwenen. Waar zijn ze heen? Niet in de prullenbak, maar waar wel?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het ligt er -denk ik- een beetje aan welke e-mail je gebruikt. Maar ik heb op de GS2 soms hetzelfde met Gmail. Niet altijd, maar soms lijkt er ineens een aantal (gelezen) berichten te zijn verdwenen, ook na het vernieuwen van de pagina. Wanneer ik op mijn computer inlog echter, blijkt dat ze er gewoon nog staan. Ik vermoed dat dit een 'bug' is in Android.

Hier zie ik ook niet altijd de gelezen emails. Ook de ongelezen emails verdwijnen. Meestal is dit omdat deze mails wat ouder zijn en niet worden weergeven. Enkel de nieuwere mails worden weergeven. Maar de mails zijn er nog wel hoor, alleen kun je ze niet terug vinden via de email optie, maar moet je op de site van hotmail gaan (of wat je dan ook gebruikt). Zelf heb ik het altijd erg vervelend gevonden dat je via de email app die er standaard op zit niet al je mail kan zien. Ik hoopte dat het op android 4.03 Ice Scream Sandwich beter zou worden, maar blijkbaar heeft samsung bewust gekozenbok enkel de meest recente mails te tonen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100