Mag je mobiel verkopen in dit geval?

Ik heb een iPhone 4s gekocht met een abonnement, echter is deze nog niet afgelopen. Ik ben niet tevreden met mijn iPhone en zou na verkoop een aneroid toestel willen. Maar mag ik hem wel verkopen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja hoor ; je mag hem verkopen, weggeven of zelfs weggooien, dat is aan jou. Je moet alleen nog WEL voor de rest van de looptijd (meestal een jaar of twee) het abonnement betalen, want dat is feitelijk de 'afbetaling' van je toestel. Die kosten kom je niet onderuit, en verdwijnen ook niet als je het toestel niet meer hebt. Je kunt proberen het toestel met abonnement en al te verkopen, of eerst het abonnement afkopen bij de winkel waar je hem vandaan hebt. En dat zijn in de regel prijzige abonnementen !

Ja dit kan gewoon, je telefoon zal waarschijnlijk ook simlock vrij zijn. Vaak kun je al 1-2 maanden van te voren een nieuwe telefoon uitzoeken bij een 2-jarig abonnement. Aangezien je het over een iphone 4s hebt zal deze nog niet zo oud zijn en dit niet van toepassing is voor jou. Verkoop je iphone voor een goede prijs en koop een simlockvrije Samsung galaxy S2 / note of HTC Evo 3d is ook leuk. Succes met je overstap;)

Dat mag, maar je moet je abonnement wel betalen. je kunt natuurlijk je iPhone verkopen voor bijv. 400/500 euro + ... euro voor het abonnement, als de koper ook van het abonnement gebruik gaat maken. Anders kun je het simkaartje in je nieuwe telefoon stoppen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100