HTC Wildfire S of Samsung Galaxy GIO?

Ik zoek een goede smartphone en ik ben nu beland tot twee mogelijkheden: de HTC Wildfire S of de Samsung GIO. Ik kan alleen niet kiezen!
De HTC heeft een betere camera en videocamera maar de Samsung heeft weer sneller Internet.

Ik vind het allebei belangrijk! Zijn er nog meer voordelen van de twee smartphones?

En misschien ga ik ook wel gewoon op de prijs af. Samsung is volgens mij goedkoper maar ook goedkoper incl. beschermhoesje en MicroSD kaartje? Is 500 MB genoeg of kan ik beter een MicroSD kaart kopen omdat ik anders te weinig ruimte heb voor spelletjes en Apps?

Oja, en welke heeft een betere accu en welke heeft beter beeld? Ik zit nog met veel vragen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je een beetje wilt internetten en spelletjes wilt spelen zou ik voor de GIO gaan aangezien die een snellere processor heeft. Daar zou je dan wel een extern geheugenkaartje bij moeten kopen. Een vriendin van mij heeft de gio ook en dat is een prettige telefoon voor zijn prijs. De wildfire daarintegen heeft meer RAM en ROM, dat kan zijn voordelen opdoen mij multitasking. Dus verschillende programma's tegelijk draaien. De processor is wel langzamer, maar daar zul je mee moeten leven voor die prijs. Als je gewoon een beetje je mail leest en af en toe een spelletje speelt moet je voor de GIO gaan. Als je toch veel internet (dus veel tabbladen openhebt staan) zou ik voor de HTC gaan. Voor eventuele verdere vragen moet je hier kijken: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3741&idPhone2=3777 Bij beide telefoons zou ik een extra kaartje halen als die niet is inbegrepen. Daar zie je precies wat de een heeft en de ander niet. Verder raad ik je aan om hier te kijken naar de goedkoopste prijzen van telefoons: http://tweakers.net/pricewatch/cat/215/mobiele-telefoons.html Succes ermee! Toegevoegd na 1 minuut: ''Daar zie je precies wat de een heeft en de ander niet'' moet 1 alinea eerder geplaatst zijn. Foutje van mijn kant.

Ik heb zelf de Wildfire S en ik vind het een prima telefoon. Ook vind ik het HTC Sense besturingssysteem erg fijn. Ook heeft de Wildfire S een betere accu en beter beeld. Maar een accu die meer dan hooguit 2 dagen meegaat vind je toch niet. En volgens mij maakt het qua internet niet zoveel uit. Wel heeft de GIO een iets grotere processor 800 MHz. tegenover de 600 MHz. van de Wildfire S, maar idd heeft de Wildfire S een beter ROM en RAM geheugen en kan dus meer tabbladen enz. openen. Verder zou ik voor beide telefoons welke je ook koopt een MicroSD kaartje kopen. Alhoewel je die er bij de Wildfire S al bijkrijgt (8GB) Dat was tenminste bij mij zo. Voor meer vragen kan je natuurlijk reageren!

Misschien kun je beter eerst naar de reviews kijken van de HTC Wildwire S: - http://www.besteproduct.nl/Artikelen/HTC_Wildfire_S__hoe_compleet_compact_kan_zijn__video_review_.html - http://www.besteproduct.nl/Samsung_S5660_Galaxy_Gio/review_gebruikers.html De samsung GIO schijnt wel beter te zijn...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100