hoe kom ik achter het wachtwoord van een beveiligd wifi netwerk? En is het dan gratis als het is beveiligd?

Weet jij het antwoord?

/2500

Niet, althans niet op legale wijze. Een netwerk hacken is strafbaar! Het zou dan wel gratis zijn, maar je komt er toch niet in. Toegevoegd na 3 minuten: Of het wachtwoord aan de beheerder/eigenaar van het netwerk vragen.

Als je bijvoorbeeld op een camping of vakantiepark verblijft, kun je vaak gewoon het wachtwoord vragen bij de beheerder. Vaak is dat dan gratis (nouja, zit bij de prijs in). Als je bij familie/kennissen op bezoek komt kun je ook het wachtwoord vragen. In onze familie/kennissenkring is dat wel gebruikelijk. En nadat je bent ingelogd, is het internetgebruik gewoon gratis, tenzij je familie/kennissen daar geld voor willen hebben natuurlijk. Maar om de één of andere reden vrees ik dat je dit niet bedoelt. Maar vragen aan de eigenaar van het wifi-netwerk is de enige legale manier om achter een wachtwoord te komen. Alle andere manieren zijn illegaal en zou je niet moeten willen.

Dat is vrijwel onmogelijk omdat je nooit precies het netwwerk kan kraken alleen echt als je hack rpogrammas bevat die zelf ook virussen hebben dus uitiendelijk beriek je dr niets mee maar je wiltt zeker voor je mobiel dan gwn een goedkoop abbo nemen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100