Waar moet ik allemaal opletten als ik een Ipad 2e hands wil kopen ?

ben een 2e hands Ipad tegen gekomen 16GB alleen denk dat er wat mis mee is ? Waar moet ik allemaal naar kijken ? en hoe kan je neppe van echte onderscheiden ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat die niet kapot is of dat iets los zit.

Aan de afwerking kun je snel zien of het een nep ipad is. De neppe hebbe dikke randen en een usb poort. De echte is mooi afgewerkt en heeft een vlak scherm van glas ipv plastic

Ga niet op zoek naar hele goedkope (bv 120 euro). Dit zijn vaak oplichters. Een aantal kenmerken hebben ze: - Te goedkoop voor een 2ehand - Vaak nog diezelfde dag geplaatst (zelf binnen 1-2 uur) - Heel erg weinig kijkers.

Vraag of je de Ipad even mag gebruiken en download in de appstore een gratis app. Werkt dit, dan is het een echte Ipad.

Dit is een tip na het aanschaffen van een iPad: Installeer IOS wel even opnieuw voordat je de iPad in gebruik neemt, in verband dat er misschien met het IOS besturingssysteem gerotzooid is.

Meer dan de helft van de aanbiedingen zijn fraudeurs dus denk om het volgende: 1_Altijd zelf ophalen en laten zien dat hij werkt. Maak NOOIT geld over en daarna oplaten sturen! 2_Check of de verkoper al een paar jaar op Marktplaats zit. Zie de andere antwoorden voor verdere tips. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100