mag ik mijn blackberry vervangen? (zie beschrijving)

Ik heb vandaan mijn blackberry laten vallen. Der is nu een stuk van de onderkant af en de behuizing zijn krassen op gekomen. Ik heb mijn blackberry niet verzekerd maar ik heb we'll een abbonoment. Ik heb de blackberry bij the phonehouse gekocht, zou ik hem mogen vervangen? En hoeveel gaat dit ongeveer kosten? ( Ik wil een compleet nieuwe blackberry)

Toegevoegd na 1 minuut:
Daarmee bedoel ik dus vervangen maar gewoon dezelfde blackberry versie (bold 9780)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je niet verzekerd bent, moet je voor een nieuwe bb het volledige bedrag betalen. Ook de phonehouse vervangt hem niet.

De gangbare prijs als een prepaid telefoon!?!

Dat word een nieuwe BB kopen dus het volledige prijs.

Nee hij word niet verzekerd ook niet als je een abbonement hebt dus een hele nieuwe bb kopen of gewoon met een kapotte lopen

Dan moet je nu hetzelfde toestel (prepaid) simlock vrij kopen en daar dan je simkaartje met abonnement in doen. Duur grapje dus! Misschien is een curve kopen een goed idee? Ook prima Blackberry hoor! Succes!

Als ik jou was zou ik geen nieuwe bb kopen aangezien dat aardig duur is. Koop een nieuwe behuizing en zet die er op (of laat het doen) je kan ze op internet kopen in de winkel weet ik het niet. Ik neem aan dat hij nog wel gewoon werkt? Anders heeft het natuurlijk geen nut haha

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100