Als ik muziek op mijn bb curve probeer te zetten via het bijgeleverde SD kaartje geeft hij aan: de schijf is tegen schrijven beveiligt watmoetikdoen?

Toegevoegd na 1 minuut:
Ik vind het zeer vervelend dat hij dit aangeeft. Ik ga volgende week op vakantie en zou graag wat muziek op mijn bb willen. Kan iemand mij zeggen hoe ik ervoor kan zorgen dat hij de muziek erop kan kopiëren zonder foutcodes?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op de zijkant van het SD kaartje zit een schuifschakelaartje, dat staat waarschijnlijk op "lock"

De schrijfbeveiliging uitzetten. Toegevoegd na 18 minuten: Mogelijk zit het probleem in de cardreader. Er zijn nogal wat cardreaders die de wat nieuwere kaarten niet begrijpen.

Bronnen:
http://www.canon.nl/Images/image001_tcm16-...

Je kunt hem proberen te formatteren, misschien lukt het dan wel. Als formatteren wel lukt zou dat het probleem kunnen oplossen. Al zit er een kans in dat formatteren dan ook niet lukt. Dan moet je waarschijnlijk even langs de winkel of Phonehouse om het met een ander kaartje te proberen. Officieel valt dat gewoon onder de garantie en anders zou je voor een euro of 8 ook gelijk een 4GB kaartje kunnen aanschaffen daar. Wel eerst proberen daar of ie het doet dan he :-) Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100