Hoe kan je met een blackberry een contact of een afspraak dupliceren?

Heb een bb Torch 9800.

Heel vaak heeft een afspraak een vervolgafspraak en zou het gemakkelijk zijn om de afspraak te dupliceren om vervolgens de datum/tijd aan te passen.

Voor contact geldt hetzelfde als je een nieuw persoon van een bestaande bedrijf wilt toevoegen. De bedrijfsgegevens blijven dan hetzelfde, alleen de naam van de persoon en telefoonnummer/email veranderd.

Weet jij het antwoord?

/2500

1 Installeer de BlackBerry Desktop Manager software. Deze staat op de CD die normaal gezien bij je BlackBerry zit. Als je hem kwijt bent kan je het rechtstreeks downloaden van de blackberry site. 2 Verbind je telefoon met je computer via het kabeltje dat er ook normaal gezien bij zat. De Desktop Manager zou normaal gezien nu automatisch moeten starten. 3 klik op "Backup and Restore" tab in de BlackBerry desktop management software. Dan klik op "Advanced Options." 4 Klik op contacten, Duid dan de back-up optie aan. De contacten zijn nu gekopieerd naar je pc zijn harde schijf. Hier kan je ook de contacten gewoon kopieren. M.v.g. Mrboonen Toegevoegd na 9 minuten: De simpelste weg om agenda items te dubliceren: * In "Dag zicht (in je agenda/kalender", selecteer je de afspraak * BlackBerry key; en kies "Stuur als MMS" * Selecteer eender welke ontvanger * In the bericht editor, selecteer je de afspraak * BlackBerry key; selecteer "bekijk afspraak" * BlackBerry key; select "aan kalender toevoegen" * Return key (om terug te keren naar bericht) * Return Key; selecteer 'wijzigingen negeren' nu ben je terug bij je kalender and met het dubbele agenda-item. open het en wijzig het. M.v.g. Mrboonen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100