Welke fabrikant van mobiele smartphones heeft de stabielste producten, zonder (kinder)ziekten?

Welke fabrikant staat als meest degelijk bekend?

Weet jij het antwoord?

/2500

Blackberry en Apple iPhone Alleen één nadeel bij Apple: vaak problemen met de wekker, zomer/wintertijd en met het nieuwe jaar. Toegevoegd na 36 seconden: Android is ook goed, ik gebruik nu Windows, niet doen! Toegevoegd na 1 minuut: Nokia staat bekend als degelijk, Blackberry en de iPhone zijn ook super degelijk. Sony Ericsson ook.

Ook Symbian heeft zich natuurlijk allang bewezen (Nokia) maar bij Android telefoons kun je ook al niet meer van kinderziekten spreken, deze worden op dit moment vele malen meer verkocht dan bv iPhones. Je keuze bestaat dus (op volgorde van bewezen stabiliteit): - Symbian (Nokia) - Blackberry (RIM) - IPhone (IOS) - Android telefoons van vele merken - Windows Mobile 7 (net nieuw, dus onduidelijke stabiliteit) Overige besturingssystemen zijn nog in ontwikkelingsfase.

Blackberry en iPhone qua fabrikant en softwareproducer Android maakt zeker prima software maar geen eigen telefoons! Apple heeft een mooi product met fantastische software maar aangezien dit pas het 4de model telefoon is zitten daar nog wel wat ontwerpfouten ook software technisch komen ze de laatste tijd niet helemaal goed in het nieuws Blackberry werkt goed (ik wil niet anders meer) en is zeer stabiel alleen qua uiterlijk voor sommigen minder dan apple en android! Met hun laatste toestel de Torch ook echt een grote stap gedaan naar DE smartphone... Android is een fantastisch besturingssysteem en draait op veel verschillende toestellen... Symbian wordt gebruikt door Nokia maar die gebruiken ook andere systemen (waar ik uit op maak dat het niet het beste is) Succes Vraag ook even aan vrienden en bekende wat zij gebruiken en wat hun ervaringen zijn dan kan je er metteen kennis meemaken en even "spelen"

Ik denk qua hardware maakt HTC echt super degelijke telefoons. Als je kijkt naar software dan zou ik kiezen voor of Android of een iPhone. Maar dat is ook erg persoonlijk hoor. Eigenlijk hebben tegenwoordig alle telefoons wel een degelijk besturingssysteem

Bronnen:
http://www.typhone.be

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100