Whatsapp laatst gezien status ook onzichtbaar zonder aanpassen instellingen?

Ik heb gister een bericht naar iemand verzonden, deze was gister om 16:15 voor het laatst gezien en het bericht heeft één vinkje. Nu heeft het bericht sinds vanochtend ineens twee vinkjes, en de laatst gezien status van deze persoon is niet meer zichtbaar.

Nu zegt deze persoon in het echt de telefoon de hele nacht al uit te hebben en dat deze nog niet aan is geweest. Ik geloof het echter niet, want er is een tweede vinkje (ontvangstbevestiging) bijgekomen, en daarnaast is de laatst gezien status van deze persoon ineens niet zichtbaar meer.

Is het mogelijk dat er bij een telefoon die effectief was uitgeschakeld inderdaad een tweede vinkje is bijgekomen, en de laatst gezien status zomaar is verdwenen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat kunnen 2 dingen zijn. Je bent geblockt, dan krijgt een berichtje 1 vinkje en de laatst gezien status verdwijnt die persoon heeft je misschien geunblockt om toch te kijken wat je zei. of die persoonheeft de laatst gezien status uitgezet. Die persoon heeft je bericht wel ontvangen en die status verdwijnt ook niet zomaar! Die status is ook wel is weg als je geen internet hebt, misschien zat je buiten een wifi/3G/4G zone? Je kunt eigenlijk maar tot 1 conclusie komen en dat is dat die persoon je keihard voor liegt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100