Kan je met de nieuwe Nokia Lumia 800 whatsapp'en?

Nokia heeft vorige week een nieuw toestel gepresenteerd. Hij ziet er erg goed uit, maar ik vraag me af of ik er ook mee kan whatsapp'en.
http://www.nokia800lumia.nl/

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Na een inofficiële beta versie is er nu een officiële versie te downloaden in de winkel van marketplace voor de windows phone. Enige voorwaarde is dat de windows phone de 7.5 besturing heeft. De Nokia 800 Lumia draait op 7.5 en is dus , al is het net een paar weken, geschikt voor Whatsapp. http://tweakers.net/nieuws/76984/whatsapp-brengt-windows-phone-versie-uit.html

Indien het een smartphone is en app's kan downloaden is dit mogelijk. Er is whatsapp beschikbaar voor Nokia toestellen. Toegevoegd na 4 minuten: http://www.wired.co.uk/news/archive/2011-10/26/nokia-lumia-710-800-stephen-elop-interview?page=all Toegevoegd na 12 minuten: Nog een betere bron (De onderste). Daar staat dus ook: "Smartphones available with apps" Als je daar op klikt staat bovenaan de Lumia 800.

Bronnen:
http://www.nokia.co.uk/gb-en/apps/#
http://www.nokia.co.uk/gb-en/products/phon...

Nee. De Lumia heeft Windows Phone als besturingssysteem, en Whatsapp ondersteunt dat niet. Toegevoegd na 24 minuten: He, hij staat hier wel bij. Kennelijk is de Whatsapp-site nog niet helemaal bijgewerkt.

Bronnen:
http://www.whatsapp.com/download/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100