Whatsapp gratis?

Ik heb watsapp gedownload op een android, hij was gratis, maar op mijn oude Iphone moest ik er wel een aankoopbedrag voor betalen. Moet ik nu per sms betalen ofis hij helemaal gratis geworden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Hij is helemaal gratis :-).

Op android is whatsapp helemaal gratis :-)

Whatsapp is helen maal gratis nu dus. Veel suc6 er mee en word niet verslaaft er aan doeg

Als je die iphone jailbreakt is WhatsApp op je iphone ook gratis ;)

Bij de iPhone kost whattsapp 79 cent maar bij android gratis je kan op bijde gratis sms'en

Bij android als besturingssysteem kan je het gewoon helemaal gratis downloaden bij market, hoef je niks voor te betalen. Er zijn wel apps waar je wel voor moet betalen maar dan moet je eerst betalen en het staat erachter dus dat zie je snel genoeg. Bij de Iphone moest je er wel voor betalen omdat het geen Android was. Veel plezier ermee!

Het is helemaal gratis voor een android..

Jeuj, de eerste die zegt dat het NIET gratis is. In de app stores kan het misschien gratis zijn, maar bij de algemene voorwaarden van WhatsApp, die iedereen met WhatsApp geaccepteerd moet hebben, staat dat je eerst een gratis 'trail' van een jaar kunt gebruiken. Dit houd in dat je in deze 'proefperiode' de dienst gratis kunt gebruiken, en na dit jaar er voor moet betalen. Ik citeer: 'During, or after free trial period you can purchase service for $1.99 USD/year'

Op android is hij gratis, maar voor mij (ik heb blackberry curve) moet ik 1,99 dollar per jaar betalen. kost geen drol dus.

Whatsapp is niet altijd gratis. Tegenwoordig kan je ze in de istore of de androidmarket makkelijk vinden, hierbij is het wel gratis. Wanneer je het via internet download kan het zijn dat je een eenmalige betaling hebt van 1$, maar ik heb het nog maar zelde gezien. wel weet ik dat ik er (ongeveer een jaar geleden), 1$ voor betaald heb, om het eenmalig te dowloaden. maar dit is geloof ik dus veranderd. wanneer u het niet zeker weet voor u mobiel, klik op de app in de appstore en dan word er aangegeven of het een betaalde app is. het gebruik is in iedergeval gratis. succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100