moet stoppen met voetballen van dokter.Ik zou graag fietsen.Hoe geraak ik het vlugst in conditie?kan 2tot3maal per week.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je het Start to Bike programma volgt, krijg je trainingsschema's waarmee je in 10 weken tijd je conditie opbouwt om 50 of 100km te fietsen.

Bronnen:
http://sport.infonu.nl/sportieve-activitei...

Koop een hometrainer. Dan kan je elke dag een poosje langer oefenen om je conditie op te bouwen.

Probeer eens een proef bij de sportschool daar kan je iedere dag terecht en het is ook niet duur . Toegevoegd na 1 minuut: en misschien ontdek je ook nog wel andere sporten wat je leuk vind en mag.

Google en je vindt meerdere sites met trainings-schema's: Deze bijvoorbeeld. http://www.wielersportinfo.nl/trainingsschemabeginner.htm

Het beste kan je op conditie komen door interval trainingen. Dat betekent dat je een paar minuten intensief sport en dan weer paar minuten wat rustiger dat blijf je herhalen. En zo moet je het telkens uitbreiden. Je merkt vanzelf dat je het telkens langer uithoud. Dit kan met veel sporten rennen is makkelijkste, omdat je dit overal wel kan doen. Je hebt ook nog zwemmen en met dit weer kan je ook de schaatsen pakken.

Wat is de reden dat je moet stoppen? Ik heb een vermoeden dat het om je knieën gaat, omdat je wil fietsen. Je zou inderdaad kunnen fietsen. Spinning bike is een goeie training. Het wordt op de meeste sportscholen gegeven. Deze training is minder belastend voor je knieën en heel goed voor je conditie. Fit4free heeft Virtual Spinning Bike. Je kan het op ieder moment van de dag doen.

Bronnen:
http://www.robertrijnders.nl/2011/01/clubvirtual/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100