Wat moet je zeker gezien hebben in dierentuin Blijdorp in Rotterdam?

vraag voor dierenparkliefhebbers

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het oceanium (het grote aquarium) is de mooiste in Nederland, die zou ik dus zeker bekijken. Daarnaast is Rotterdam de enige dierentuin in Nederland met koningspinguins (de soort die koud moet zitten). Ook papegaaiduikers zijn in geen enkele andere Nederlandse dierentuinen te vinden. Op jonge dierengebied moet uiteraard een bezoek gebracht worden aan Faya, het baby-olifantje. Vergeet de jonge tijgertjes Gio & Vanni niet. Tja, Bokito is uiteraard ook een must, je kunt niet in Rotterdam geweest zijn en Bokito niet hebben gezien. Persoonlijk ben ik daarnaast ook altijd nog gek op het kleine grut: de zee-otters, prairiehondjes, stokstaartjes en gewone pinguins. Tja, er is veel te doen in Blijdorp. In mijn ogen samen met Emmen de mooiste dierentuin van Nederland. Have fun!

oceanium en natuurlijk het nieuwe olifantje!!!

De leeuwen en de ijsberen.

Bokito natuurlijk, Nederlands beroemdste gorilla!

Eigenlijk alles, alle dieren zijn leuk maar persoonlijk kijk ik graag naar spelende apen.

De gierenvolière, het is mogelijk hier op een giersimulator plaats te nemen waarbij men het gevoel ondergaat te vliegen als een gier.

dieren die opgesloten zitten in een te klein hok.

De uitgang. Anders ben je er niet geweest! En er is onlangs een zebraveulen geboren. Ook leuk om even naar te gaan kijken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100