Wat zorgt het best voor platte billen?

Hallo, ik ben een jongen van 16 en ik ga sinds 3 weken naar de sportschool.
Ik heb door een hormonale disbalans (te veel oestrogeen) veel vet op me bovenbenen en billen.
Ik heb mijn voeding aangepast om oestrogeen te verlagen en ook een anti oestrogeen voedingsupplement aangeschaft.
Ik wil heel erg graag af van vooral de dikke billen, ik weet alleen niet wat de beste manier is om platte billen te krijgen, is dat door alleen maar cardiotraining te doen of is het juist beter om de billen te trainen door middel van krachttrainig? Ik wil namelijk geen volle billen maar echt het liefst platte billen. Als iemand mij kan vertellen hoe ik echt kleinere en plattere billen krijg heel graag!

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je veel cardio gaat doen (en afvalt) worden de billen vanzelf minder dik. Echter zou ik me er niet zo druk om maken. Ik heb ook dikke billen. Ik ben nog geen vrouw tegen gekomen die dat niets vond.

Laat je in ieder geval op jouw leeftijd GEEN dieetpraatjes aansmeren. Een hormonale disbalans is meestal erfelijk bepaald en zit dus eigenlijk in je genen. Je kunt het in balans houden door te sporten met een aantal trainingen. Ik denk daarbij vooral aan cardiotraning met spinning (op de trainfiets) en roeiapparaat en gewichttraining met halter voor deadlift (denk wel aan je rug!). Bij deze trainingen worden zowel je bilspieren strak ontwikkeld en ook je rug. Je zal best stevige billen overhouden, maar je kijkt er wat plezieriger tegen aan en ze voelen wat beter. Begin rustig aan en bouw het langzaam op, want je zit niet op blessures te wachten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100