hoe kan het dat ik aankom en niet afval?

Ik ben sinds kort (een week), gezond en met mate aan het eten en daarbij fanatiek aan het sporten, ik voel me hier dan ook zeker goed bij, alleen het probleem is dat ik aangekomen ben deze week en niet afgevallen, hoe kan dit? Ik ben er vrijwel zeker van dat ik meer kcal verbruik, dan dat ik binnen krijg.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je vanuit totaal niet sporten ineens flink gaat sporten meerdere keren in de week, dan moeten je spieren ineens veel verwerken. Hierdoor kun je extra vocht vasthouden, dit kokt omdat je met sporten je spieren beschadigd, en dit moet herstelt worden. Als je regelmatig blijft sporten word dit effect minder. Ook is een week te kort om te zeggen dat je echt afgevallen of aangekomen bent. Als je eens wat zouter hebt gegeten of je bent nog niet naar de wc geweest voor een grote boodschap, dan kun je ook ineens wat zwaarder zijn. Je kunt trouwens beter foto's maken in je ondergoed voor de spiegel, of met een meetlint op verschillende punten van je lijf meten.

Als je je calorieen niet bij houd kan het dat je nog steeds in een overschot eet terwijl je denkt dat je gezond eet. Maar teveel calorieen aan gezond eten staat nog steeds gelijk aan een overschot waardoor je aan komt. Probeer eens je calorieen bij te houden en kijk of deze onder je dagelijkse behoefte komen. Als dit niet zo is probeer minder te eten zodat ze eronder komen zodat je afvalt

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100