Hoe vraag ik een buitensportvoorziening aan bij de gemeente?

Ik en mijn vrienden willen graag een sportvoorziening in de buitenlucht waar we kunnen trainen. Fitnessen maar dan zonder gewichten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dien een verzoek in bij ruimtelijke ontwikkeling en beheer van jouw gemeente. Zorg voor een goede motivatie en plan van aanpak, hoe beter je plan omschreven is, hoe meer kans je maakt op succes. Maar, er is maar een hele kleine kans dat de gemeente dit daadwerkelijk uit gaat voeren, ze moeten op veel belangrijkere zaken bezuinigen, dus de kans dat ze geld uitgeven aan iets, wat ook kan in het park (rondrennen, roeien, fietsen), is zeer klein. Maar nee heb je, ja kun je krijgen. Als je mensen uit je woonplaats mee krijgt in dit plan, sta je wel iets sterker, maar ook dan zou ik er niet teveel van verwachten.

Vraag een gesprek aan met een ambtenaar van de gemeente. Die kan precies uitleggen wat mogelijk is, wanneer er geld voor jouw buurt is, of er evt een mogelijkheid is als er bijvoorberld een sponsor wotdt gevonden, hoe het zit met veoligheid en verantwoordelijkheid, of er allicht een subsidieregeling is, of je een aanvraag kunt indienen en zoja: hoe. Toegevoegd na 2 uur: Laat je niet weerhouden door zorg over bezuinigingen of dat je met te weinig mensen bent. Dat kan misschien een rol spelen maar misschien ook helemaal niet. Feitelijk is het vaak niet goed in te schatten wat de exacte overwegingen, activiteiten en potjes van de gemeente zijn als je het niet vraagt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100