Hoe lang na je krachttraining mag je THC roken voor minste spier verlies?

Natuurlijk weet ik dat het niet verstandig is om een joint te roken of alcohol te benutten na het sporten. Daarom ben ik gestopt met alcohol en met roken van sigaretten. Maar ik hou er van om in het weekend af en toe in de avond of in de middag een paar hits van de bong te nemen.

Maar nu komt het.. Ik train op een zaterdag in de ochtend 10:00 en ik ben klaar om 12:00. Hoe lang moet ik wachten tot dat ik enkele hits (gemiddeld 5 hits) hit mag nemen van mijn bong zodat ik weinig tot geen spierverlies creëer. Voor de rest lukt het me gek genoeg niet om aan de junk food te gaan dus pak ik altijd verstandig me voedingspatroon op. Enige informatie volgt beneden. En dan vraag ik me ook even af.. Hoe erg is dat nou voor mijn spieren?

Cannabis gebruik:
Zaterdag middag --> Soms
Zaterdag avond
Zondag Middag
Zondag avond

Leeftijd: 19 jaar oud.
Krachttraining de sportschool
GEEN Tabak word er gebruikt.
1 bong sessie bestaat uit ruim 5 hits van de bong.
Wat is een bong? (--> Een bong is een soort waterpijp maar dan gemaakt voor wiet) <-- hele korte simpele uitleg.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik schrijf mijn eigen ervaring in deze als antwoord.wellicht is het bruikbaar voor jou. toen ik nog trainde,kracht en cardio,op de sportschool,blowde ik ook.veel. ik zorgde voor goede voeding en de resultaten waren goed. de mate waarin jij blowt,is volgens mij matig te noemen en zal geen negatieve uitwerking op jouw spieropbouw hebben. Er waren indertijd op de sportschool mensen die dagelijks blowden en best veel.omdat ze jong waren ,goede voeding namen en hard trainden,hadden ze veel resultaat. wat ik wil zeggen is dit.je traint hard en serieus,je let op je voeding,dan kan een matige vorm van ontspanning van welke aard dan ook ,niet schadelijk zijn.eerder positief.suc6 er mee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100