is elke dag lopen gezond?

ik ben een maand out geweest en nu wil ik zoveel mogelijk gaan lopen. maakt het wat uit want mijn moeder zaagt erover

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja natuurlijk beweging is altijd gezond.

Jazeker, elke ochtend en elke avond is zelfs nog beter! Dan loop je op een dag ongeveer 30 kilometer. Je kan het ook gezellig met iemand samen doen, dan praat je gezellig samen, en dan is de tijd zo voorbij. Anders heb je er namelijk op een gegeven moment geen zin meer in en dan doe je het ook niet meer. (niet bij iedereen zo, hoor!) Wissel anders af met rennen en lopen. Natuurlijk krijg je weleens spierpijn. Maar onthoud: spierpijn is goede pijn! Sommige mensen krijgen pijn in hun zij. Dan raad ik je aan om eventjes ergens te gaan zitten. Ik weet niet of er dicht bij jullie een park is, maar als dat zo is, kan je in het park gaan wandelen. En als je een hond hebt/neemt Neem je je hond ook gezellig mee. Maar vooral niet boos worden als het net goed gaat en je hond moet 'naar de wc' ! Neem ook een speeltje mee voor je hond. Bijvoorbeeld een bal, of een afgekauwde knuffel, gooi die ver voor je uit en dan holt je hond er achteraan. ren dan gezellig met hem mee. Dan heb je er iig (in ieder geval) plezier in. Op vakantie hoef je het natuurlijk niet bij te houden, maar het is wel goed om in je ritme te blijven. Maar er tussenuit gaan is natuurlijk ook heerlijk ;-) ! Ik hoop dat je hier wat aan hebt, en ontoud: heb er plezier in! Succes!

bewegen is altijd gezond.Steker nog het is hartsikke goed om buiten omdat dat goed is voor je hart. maar je kan ook eens gaan fietsen of zwemmen. Variëren qua bewegen is iets beter omdat je dan meer spieren laat bewegen.

Nee, je moet een herstelperiode in acht nemen van een dag. 3 x per week trainen is genoeg. Kijk voor voorbeelden op onderstaande site. Voorkom overtraining!

Bronnen:
http://www.runinfo.nl/homepage.htm

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100