Kan dit écht? Bowling truc.http://video.msn.com/video.aspx?mkt=nl-nl&vid=b985b057-7423-4a23-9048-8f9ad50ceb2a

Weet jij het antwoord?

/2500

Waarom niet. Het filmpje lijkt mij als leek op het eerste gezicht niet gemanipuleerd.

Blijkbaar, het staat immers op tape.

Ja, dat kan. Ik heb zelf in de USA iets soortgelijks gezien. Het vereist wel ontzettend veel training en hoewel ik mezelf mag beschouwen als een redelijke bowler ,zal ik dit nooit kunnen, helaas.

als je bal het juiste effect meegeeft wel, maar het is beslist geen makkelijke worp.

Het kan inderdaad. Het lijkt erop dat de eerste kegel veel verder naar voren staat dan normaal bij bowlen het geval is. daardoor is het mogelijk dat de bal zo van richting verandert, dat de andere kegel geraakt wordt. Bij een reguliere opstelling van de kegels zou dit alleen kunnen als de bal ongeveer 90 graden van richting verandert wordt, hetgeen niet echt mogelijk is vanwege het beperkte gewicht van de kegels t.o.v. de bal.

Het kan inderdaad.. Sterker nog, als op dezelfde baan alleen de pin links achter( 7 ), en de pin (kegel) rechts achter( 10 ) er nog staan, is het mogelijk ze met één worp te verwijderen!. Er zijn zelfs zgn "7-10 toernooien". (De 7 en de 10 staan dan voor de locatie waarop de pins staan). Middels effect aan de bal gegeven wordt een van de twee pins aan de binnenkant licht geraakt, waarna hij via de wand weer de baan oprolt, en de andere pin omgooit (mits goed uigevoerd) Mooi!!

ofcourse not!

ja kan

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100