Spierpijn waar je je arm heen er weer beweegt op dat punt. klopt dit? zie extra uitleg

Ik ben gister en eergisteren sportschool geweest en heb me triceps en biceps getraind. nu heb ik daar niet zo veel last van en in me arm waar je zegt maar je arm mee beweegt heel veel.
Klopt dit?

Toegevoegd na 1 dag:
Waar de hoek 90 graden is heb ik pijn.
http://etc.usf.edu/clipart/4100/4148/arm_2_lg.gif

Weet jij het antwoord?

/2500

Uhh, ik snap 'em niet volledig: 'in me arm waar je zeg maar je arm mee beweegt'? Wat ik vermoed is dat je aanhechtingsspier (het zit waarschijnlijk in je schouder of niet?) geirriteerd, danwel verrekt is. Zoiets kan gebeuren door een verkeerde beweging of overmatig trainen.

ja heet douchen dan gaat het wel over

Denk dat ik weet waar je bedoelt,heb hier ook pijn aan ,is de pees die van je elleboog naar schouder loopt,over de triceps,die is overbelast. Ik heb hier al maanden last van,ben door blijven gaan met overbelasten en nu ook last van bicep en schouder. De pees moet veel langer wennen aan belasting dan spieren,dus rustig opbouwen in zwaarte. ik heb toen ik begon met fitness in me enthousiasme te zwaar belast en nu zit ik nog lager in gewichten dan toen ik begon,nu het pas bij jou begonnen is zou ik maar gauw rustiger aan doen anders zit je er net als ik blijvend mee. Is het je rechterarm? als je rechts bent dan. ik ben links en heb de klacht dan ook links,die gebruik je zowiezo al meer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100