Hebben mensen die een loterij hebben gewonnen nog steeds vragen voor Goeie vraag?

(Doen er uberhapt winnaars van loterijen mee aan Goeie Vraag?)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk wanneer je dan toch de loterij gewonnen hebt heel veel tijd hebt en heel veel vragen hebt voor GV. Geen zin meer om voor je baas te gaan werken en gewoon iemand aannemen om je huishouden te doen en dan zelf lekker de hele dag niksen en vragen stellen wat je toch moet doen met dat giga bedrag. Welke auto moet je kopen, wat voor luxe je allemaal in je nieuwe appartement moet hebben en dan vooral ook aan welk strand, welke goede doelen het hardste geld nodig hebben, waar je volgende maand weer eens naar toe op vakantie zult gaan en natuurlijk wat de belastingdienst met gaat doen met het bedrag dat je moest afstaan bij het winnen van de loterij.

Als je de loterij gewonnen heb weet je gelijk alles??? Zit dat bij de prijs in??? Meer als 50 euro heb ik nooit gewonnen dus ik blijf nog wel even vragen stellen ben ik bang

Ik ben geen loterij winnaar maar stel dat ik een miljoen had gewonnen dan zou ik waarschijnlijk hier gaan vragen wat jullie met een miljoen zouden doen. Vragen over gezondheid zal ook een loterij winnaar wel hebben. Ik kan geen enkele reden bedenken waarom zo iemand geen vraag meer voor deze site zou hebben, misschien juist wel meer vragen dan anders?

Ondankd de €17,10 die ik vanavond heb gewonnen in de Staatsloterij heb ik nog steeds vragen.

Ja. Vooropgesteld dat deze vraag blijft staan heb ik de vraag waar ik moet zijn om mijn 'vette' prijs in Den Haag op te halen (heb nog niet eens gekeken zelfs of ik prijs had ditmaal). Geintje natuurlijk, maar ik zou dan JUIST nog meer vragen hebben, over het bouwen van een nieuw huis op dezelfde plek als waar ik nu woon bijvoorbeeld, of dat ik mijn kennis uit de schulden zou mogen helpen (schijnt ook nog een limiet aan te zitten), en hoeveel ik aan mijn kinderen en goede doelen mocht geven... Vragen te over dus... :-)

Tot 1 maand geleden was er een gebruiker actief die onder andere de onderstaande vraag (zie link) stelde. Hij had kennelijk de loterij gewonnen en had daarna nog vragen over wat we dachten dat hij met zijn miljoen kon doen en of vrouwen hem nu leuk vonden voor hem of vanwege zijn geld. Dus het antwoord op je vraag is ja.

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/adviseer-mi...

Als antwoord op uw vraag: Deze Goede Vraagster is deelnemer aan GV, en heeft een miljoen euro gewonnen (althans volgens haar eigen zeggen). Ze was vakkenvuller bij een supermarkt, en heeft nu maandje 'vrijaf genomen'. http://www.goeievraag.nl/vraag/vrouw-geld.6524

meestal krijg ik het bericht U behoord niet tot de gelukkigge winnaars,maar gisteren toch 9,10 euro in de staat,ach wat maakt het uit ik ben niet de enige.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100