Wat kun je allemaal gaan doen zowel binnen in vakantiehuisje als buiten, als je op Schiermonnikoog op vakantie gaat?

b.v. hardlopen, voetballen, nog andere sporten?
Wat je alleen kunt doen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Buitensporten die je alleen kunt doen: - wandelen of hardlopen op het strand /duinen of in het bos; - paardrijden - kitesurfen - fietsen - zwemmen in het openluchtzwembad of in de zee Verder kun je buiten nog doen: - aan excursies meedoen bijv. naar het wad - er zijn o.a. boottochten naar de Engelsmanplaat of naar het Duitse eiland Borkum - vuurtoren bezoeken Binnen in het huisje kun je doen wat je thuis ook zou doen: - lezen - tv kijken - internetten (als er een internetaansluiting is!)

Omdat er (bijna) geen autoverkeer is, kan je er lekker fietsen, wandelen, hardlopen etc. Ook kan je lekker eten bij Hotel/Restaurant Graaf Bernstorff of H/R van der Werff. Verder kan je ook nog naar bruine kroegen, disco's pizzeria's. Ook kan je er shoppen (met mate). Maar natuurlijk is de mooie rustige natuur het belangrijkst.

Je kunt een huifkartocht doen of een ritje maken met de Balgexpres. Dit is een buswagen die voortgetrokken wordt door een tractor. Je kunt er wadlopen en er zijn diverse terrasjes. http://www.eilanderbalgexpres.nl/de-balg-expres/ http://www.schiermonnikoog.net/schier/index.htm

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100