Mag je volgend jaar (2012) weer meelopen met het nummer dat je vorig jaar (2010) kreeg bij de Nijmeegse avond vierdaagse?

Een vriendin van mij heeft vorig jaar meegelopen met de Nijmeegse avondvierdaagse. Dit jaar had ze geen leuk gezelschap en heeft overgeslagen. Mag zij volgend jaar weer met haar eigen nummer dat ze dus vorig jaar kreeg, meelopen met de vierdaagse, of moet ze dan weer opnieuw worden uitgeloot?

Toegevoegd na 13 minuten:
Euhm... vierdaagse van Nijmegen!
Kwartje is gevallen Moolkeesje :-)

Weet jij het antwoord?

/2500

Natuurlijk mag dat niet, het nummer zal dan niet bij haar inschrijving meer horen. Ook zal het nummer dan dubbel voorkomen. Toegevoegd na 21 minuten: http://www.4daagse.nl/nl/deelnemen/inschrijven.html De inschrijving voor de 95ste Vierdaagse is sinds 8 april gesloten. Als u niet staat ingeschreven is deelnemen aan de Vierdaagse dit jaar niet meer mogelijk. Dus dat lijkt me vrij duidelijk.

Bij de avondvierdaagse in Nijmegen, als die überhaupt bestaat is geen loting, dus die vraag gaat niet op. Daarbij zul je je bij elke vierdaagse avond of dag, je elke keer opnieuw moeten aanmelden.

Als je hem al een keer reglementair hebt uitgelopen hoef je niet te loten. Je moet je wel op tijd opgeven (dat kan vanaf januari). Je deelnemersnummer blijft inderdaad hetzelfde - het is ook gekoppeld aan je persoonlijke pagina op de 4daagse-website

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100