Ik ga binnenkort paintballen. Zijn er mensen die me enige tips kunnen geven of waar ik zeker rekening mee moet houden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat bij mij als eerst opkomt:'NIET OP JE VOET SCHIETEN!' xD was eens bij mij gebeurd super blauw. maar evengoed. Kijk waar je schiet, wel mikken! als je dat niet doe kan je bijv. toeschouwers verwonden (eigen ervaring) Ook als je de vlag moet stelen of iets dergelijks, je moet schieten en lopen tegelijkertijd, want dan wordt je namelijk niet geschoten. Stel met zn allen een plan op, wie wat gaat doen. Als de kogels op zijn moet je ze verdelen, dus let ff op hoeveel verfbolletjes je nog heb. Niet op iemand hoofd schieten, dat doet echt pijn. (eigen ervaring) maar dan heb je serieus nog de hele tijd koppijn. :( voor de rest, veel plezier!

Je moet rekening houden met het feit dat je bont en blauw thuiskomt. Komt best hard aan, die verfkogels.

Bronnen:
Eigen ervaring

Zet een veiligheidsbril op. Niet even afzetten ook niet voor even want als je een paintball in je ogen krijg ben je blind. Verder zal je wel Een aantal blauwe plekken oplopen maar dat gaat wel weer over.

Gewoon genieten en niet te bang te zijn geraakt te worden ofzo omdat ze hard aankomen dat bederft het spel. Gewoon gaan op jacht naar de vlag en lekker veel tegenstanders neerknallen! ;)

Tip: draag een (oude) capuchontrui als je vrienden hebt die je vanuit de rug beschieten. Wel warm maar scheelt een hoop hoofdpijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100