Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

helpen buikspiertrainapparaten nou echt?

of is dit flauwe kul dat het sneller gaat met zo'n apparaat.

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Sport
481

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Werken ze echt? Ja. De meeste van die apparaten werken echt om je buikspieren te laten kweken.

Gaat het sneller? Sneller dan wat? Feit is dat je met die apparaten heel gericht je buikspieren traint. Dus krijg je met minder werk wellicht sneller buikspieren. Echter, voor goede training, train je het beste alle spiergroepen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
De beste manier om je buik goed te trainen os met de ouderwetse crunch. Als de buikspier samentrekt wprd deze getraind. Zorg er wel voor dat je je rug goed bol houd zodat jij je rug niet belast. Om een strakkere buik te krijgen moet ke ook cardio doen om het buikvet te lozen. Veel succes
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Met dergelijke apparaten maak je je spieren sterker maar je valt er geen gram van af en je raakt er al helemaal geen buikvet mee kwijt. Er zijn genoeg uitstekende buikspieroefeningen waarvoor je helemaal geen apparaat nodig hebt. Lichaamsbeweging en spiertraining (en beperk je dan niet tot alleen je buikspieren) zijn prima maar afvallen doe je vooral door je eetgewoontes aan te passen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
het gaat niet om het afvallen.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding