welke gel of homeopatisch middel-tinctuur...werkt het beste tegen patellapeesonsteking?

Ik gebruikte reeds arnica,valkruid,traumeel,wijnruit,smeerwortel,flexium-gel,moerasspiralli,voltaren-gel,madeliefje,duivelsklauw,selenium,silicium....WAT IS ER NOG? WAT IS ER BETER?

Weet jij het antwoord?

/2500

Vervelend probleem. Rust houden en niet te zwaar belasten. Eventueel operatie, maar dat help ook niet altijd. Misschien een homeopatische arts raadplegen,of met de specialist orthopedie contacten. Succes.

Heb je al Spiroflor van VSM geprobeerd?

Bronnen:
https://www.mijnapotheek.nl/producten_deta...

Je hebt alle goede dingen reeds gebruikt en heeft dat niet geholpen dan is er ergens een probleem. Een goede natuurarts kan het je wel vertellen Hij ziet het lichaam als een geheel en een kwaal als het gevolg van wat anders. Misschien heb je een verstoring van je energiebanen, misschien kom je een bepaalde mineraal te kort. Moeilijk zo te zeggen, met selenium en selicium had het nu over moeten zijn.

Laat me raden ; het heeft allemaal niet geholpen ? Als je gelooft in homeopathie zou het in theorie allemaal kunnen werken, als je er niet in gelooft kun je beter stoppen je geld er aan uit te geven. Patellapeesontsteking is een overbelasting van de knie, die in enkele gevallen operatief behandeld kan worden, maar lang niet altijd. Soms helpt bij peesontstekingen injecties met corticosteroiden ; ik heb daar bij mijn armen en polsen altijd veel baat bij gehad. Er zijn echter ook mensen die daar weer mordicus tegen zijn ; geen idee waarom eigenlijk, omdat ze bij mij 100 % geholpen hebben tot nu toe. De onsteking zelf zit binnen in de knie, in de pees, dus geen (homeopatisch) druppeltje of zalfje dat daar iets mee kan. De pijn is ook lastig te bestrijden, omdat er voortdurend druk op staat. Rust is nog altijd het beste, maarja, je knie echt laten rusten is natuurlijk geen sinecure. Ik ga er van uit dat je onder behandeling bent bij een huisarts of ortopeed ? Ik denk dat je langs die weg toch nuttiger informatie over mogelijke behandelwijzen kunt krijgen. Is er al eens een MRI-scan gemaakt om te zien of er niet toch ergens een botpunt uitsteekt ? Daar kun je namelijk ook vreselijke pijn aan hebben. Verder de knie niet belasten, zeker geen rare draaibewegingen proberen te maken, en proberen te rusten zoveel je kan. Uiteindelijk gáát het over, maar het kan erg lang duren en steeds weer even terug komen. Ik ben zelf toevallig erg bevattelijk voor peesontstekingen, dus ook die knie is nu en dan aan de beurt, en het is gewoon oervervelend, vooral omdat het zo veel pijn doet. En er is niet echt veel kruid tegen gewassen, helaas.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100